- la Pastel Painting
- II. Tablou Pastel
- III. Tipuri de pasteluri
- IV. Instrumente și materiale spre tablou în pastel
- II. Tablou Pastel
- III. Tipuri de pasteluri
- IV. Instrumente și materiale spre tablou în pastel
- V. Tehnici de pictură în pastel
- VI. Teoria culorii spre tablou în pastel
- VII. Compoziție spre pictură în pastel
- Iluminare spre pictură în pastel
- IX. Încadrarea și afișarea picturilor în pastel
Tablou în pastel este o formă de artă populară oricare a indrazni artiștilor să creeze opere de artă vibrante și expresive. Pastelurile sunt făcute dintr-un imixtiune de pigment pudră și gumă și sunt disponibile într-o adanc multiplicitate de culori. Pastelurile pot fi folosite pe o multiplicitate de suprafețe, inclusiv hârtie, pânză și arbore de cafea.
Cest marfa va a plati o scurtă punere în tablou în pastel, inclusiv istoria pastelurilor, diferitele tipuri de pasteluri și instrumentele și materialele necesare spre tablou în pastel. Vom basadi, de asemanator, tehnicile folosite în tablou în pastel, teoria culorilor, compoziție, iluminare, încadrare și afișarea picturilor pastelate. În cele din urmă, vom a plati câteva întrebări frecvente spre tablou în pastel.
la Pastel Painting
Tablou în pastel este o formă de artă ca la nouă, cu originile rarunchi datând din secolul al XVI-lea. Primele pasteluri au proin făcute din cretă și au proin folosite de artiști spre a provoca desene și schițe. În secolul al XVIII-lea, artiștii au început să folosească pastelurile spre a provoca opere de artă mai finisate.
Pastelurile sunt un ambianta versatil oricare cumva fi vechi spre a provoca o multiplicitate de echipament. Ele pot fi folosite spre a provoca valuri moi, delicate de vopsea sau pot fi folosite spre a provoca mișcări îndrăznețe și expresive. Pastelurile sunt, de asemanator, ușor de variat, ceea ce le inhata ideale spre a provoca tranziții sfarsit între culori.
Pastelurile sunt o optiune populară spre artiștii de toate nivelurile de taxare. Sunt ca la ieftine și sunt ușor de utilizat. Pastelurile sunt, de asemanator, portabile, ceea ce le inhata ideale spre artiștii oricare doresc să picteze în aer volnic.
II. Tablou Pastel
Primele pasteluri au proin făcute din cretă și au proin folosite de artiști spre a provoca desene și schițe. În secolul al XVIII-lea, artiștii au început să folosească pastelurile spre a provoca opere de artă mai finisate.
Cel mai renumit scriitor invar al secolului al XVIII-lea a proin Jean-Antoine Watteau. Watteau a proin un scriitor frantuzesc oricare este cel mai perfect deosebit spre picturile rarunchi rococo. Pastelurile rarunchi se caracterizează dupa culorile lor moi, delicate și dupa liniile lor fluide și grațioase.
Alți pictori celebri în pastel din secolul al XVIII-lea includ Rosalba Carriera, Maurice Quentin de La Tour și Jean-Baptiste Greuze.
În secolul al XIX-lea, tablou în pastel a continuat să fie populară. Artiști bunaoara Edgar Degas, Pierre-Auguste Renoir și Mary Cassatt au vechi pasteluri în lucrările lor.
În secolul XX, tablou pastelată a continuat să evolueze. Artiști bunaoara Pablo Picasso, Henri Matisse și Marc Chagall au vechi pasteluri în lucrările lor.
Astăzi, tablou pastelată este încă o formă de artă populară. Artiștii de toate nivelurile de taxare folosesc pasteluri spre a provoca o multiplicitate de opere de artă.
III. Tipuri de pasteluri
Există două tipuri principale de pasteluri: pasteluri dure și pasteluri moi. Pastelurile dure sunt realizate dintr-un pigment mai dur, mai gras, în sezon ce pastelurile moi sunt realizate dintr-un pigment mai infoiat, mai pudruit.
Pastelurile dure sunt mai ușor de revizuit decât pastelurile moi și este mai puțin pesemne să se petreacă. Pastelurile moi sunt mai expresive decât pastelurile dure și pot fi folosite spre a provoca o gamă mai largă de echipament.
Există, de asemanator, o multiplicitate de alte tipuri de pasteluri, inclusiv pasteluri cu untdelemn, pasteluri solubile în apă și pasteluri metalice. Pastelurile cu untdelemn sunt realizate dintr-un imixtiune de pigment și untdelemn și pot fi folosite spre a provoca o multiplicitate de echipament, inclusiv amestecuri netede și suprafețe texturate. Pastelurile solubile în apă sunt făcute dintr-un imixtiune de pigmenți și apă și pot fi folosite spre a provoca vopsele de vopsea. Pastelurile metalice sunt realizate dintr-un imixtiune de pigment și madem și pot fi folosite spre a provoca echipament metalice.
Tipul de pastel pe oricare îl alegeți va a spanzura de efectele pe oricare doriți să le creați. Dacă sunteți în căutarea unui ambianta revizuit, chiar, apoi pastelurile dure sunt o opțiune bună. Dacă sunteți în căutarea unui ambianta mai evocator, texturat, apoi pastelurile moi sunt o opțiune bună.
IV. Instrumente și materiale spre tablou în pastel
The
Caracteristică | Zugravire |
---|---|
Pastel | Un ambianta de desen sau de pictură infoiat, asemănător cretei, satis-facut din pigmenți sub formă de pudră legați cu gumă sau rășină. |
Paprica | Impresia vizuală a unui alexina sau substanță produsă de valoare absoluta în oricare reflectă sau elabora lumină. |
Tablou | Maiestrie de a administra boia, în anume cu o pensulă, pe o suprafață spre a provoca o infatisare. |
Paletă | O tablă sau o tavă plată, dreptunghiulară, pe oricare artiștii își aranjează și amestecă vopselele. |
Scenă | O ipostaza sau o perspectivă a unui loc sau eveniment. |
II. Tablou Pastel
Tablou în pastel este o formă de artă ca la tânără, cu originile rarunchi datând din secolul al XVI-lea. Primele pasteluri au proin realizate din pigmenți pudră amestecați cu gumă arabică, un adeziv nelegitim. Aceste pasteluri timpurii erau moi și pudrate și erau doar de revizuit. Cu toate acestea, erau și perfect versatile și puteau fi folosite spre a provoca o gamă largă de echipament.
În secolul al XVIII-lea, tablou în pastel a devenit din ce în ce mai populară și a proin adoptată de un număr de artiști celebri, dintre oricare Jean-Honoré Fragonard, Rosalba Carriera și Thomas Gainsborough. Acești artiști au vechi pasteluri spre a provoca picturi delicate și luminoase oricare au perplex frumusețea figurii umane și a lumii naturale.
În secolul al XIX-lea, tablou în pastel a continuat să fie populară, dar a proin umbrită de tablou în untdelemn. Cu toate acestea, un număr de artiști, inclusiv Edgar Degas și Pierre-Auguste Renoir, au continuat să folosească pasteluri și au negustorie unele printre cele mai emblematice opere de artă din istoria acestui ambianta.
În secolul al XX-lea, tablou pastelată a deosebit o remontare și a proin adoptată de un număr de artiști moderni, dintre oricare Pablo Picasso, Henri Matisse și Marc Chagall. Acești artiști au vechi pasteluri spre a provoca picturi îndrăznețe și expresive oricare reflectau vremurile tulburi în oricare au trăit.
Astăzi, tablou pastelată este încă o formă de artă populară și este bucurată de artiști de toate nivelurile de experiență. Pastelurile sunt un ambianta versatil oricare cumva fi vechi spre a provoca o gamă largă de echipament și sunt perfecte spre a apuca frumusețea lumii naturale și a figurii umane.
III. Tipuri de pasteluri
Există două tipuri principale de pasteluri: pasteluri moi și pasteluri dure. Pastelurile moi sunt făcute din cretă și au o textură pudrată. Sunt ușor de variat și creează echipament moi, subtile. Pastelurile dure sunt realizate din pigmenți comprimați și au o textură ceară. Sunt mai doar de variat, dar produc culori îndrăznețe, vibrante.
Pastelurile moi sunt de datina folosite spre lucrări detaliate, în sezon ce pastelurile dure sunt mai potrivite spre linii marire și zone mai marire de vopsea. Ambele tipuri de pasteluri pot fi folosite spre a provoca picturi iele și expresive.
IV. Instrumente și materiale spre tablou în pastel
Următoarele sunt instrumentele și materialele de bază de oricare veți cuprinde greutate spre tablou în pastel:
- Pasteluri
- Hârtie
- O tablă de desen sau șevalet
- O radieră frământată
- Un barna de combinare sau tortillon
- Un fixator
Pastelurile vin într-o multiplicitate de durități, de la moi la scrobit. Pastelurile moi sunt mai ușor de variat și creează un repercusiune mai greu, în sezon ce pastelurile dure sunt mai bune spre a provoca linii și detalii clare.
Hârtia spre tablou pastelată este de datina făcută dintr-o suprafață netedă, texturată. Tipul de hârtie pe oricare îl alegeți va a spanzura de efectul pe oricare încercați să îl obțineți.
O planșă de desen sau un șevalet vă va a plati o suprafață stabilă pe oricare să lucrați. O gumă frământată este folosită spre a îndepărta urmele nedorite de pe hârtie, în sezon ce un barna de combinare sau tortillon este vechi spre a balmaji culorile.
Un fixator este vechi spre a feri tablou pastelată de pete și spalacire.
Pe lângă aceste instrumente și materiale de bază, cumva doriți să luați în considerare și investiția în câteva articole suplimentare, cum ar fi:
- O paletă pastelată
- Un domeniu pastel
- O meciuc pastelata
- Un cuțit pastel
Aceste constiinta suplimentare vă pot a sprijini să creați tatuaj mai precise și controlate și vă pot a sprijini, de asemanator, să amestecați mai ușor culorile.
Cu instrumentele și materialele potrivite, puteți redacta picturi pastelate iele și expresive.
V. Tehnici de pictură în pastel
Există multe tehnici diferite spre tablou în pastel, cine cu propriul său set incomparabil de echipament. Unele printre cele mai comune tehnici includ:
- Stratificarea pastelurilor
- Pasteluri încurcate
- Pasteluri murdare
- Lifting pasteluri
- Amestecarea pastelurilor
- Pastele năvălitoare
- Pastele uscate spre periere
- Pasteluri umede spre periere
Orisicine printre aceste tehnici cumva fi folosită spre a provoca o multiplicitate de echipament, de la umbrire subtilă la contraste îndrăznețe. Experimentați cu diferite tehnici spre a le găsi pe cele oricare funcționează cel mai perfect spre dvs. și spre rezultatele dorite.
Iată câteva sfaturi spre utilizarea eficientă a pastelurilor:
- Începeți cu o umilinta ușoară și construiți straturi de vopsea succesiv.
- Utilizați o multiplicitate de culori spre a provoca adancos și bunavointa.
- Lucrați pe o suprafață netedă, neabsorbantă.
- Utilizați un fixator spre a vă feri tablou finită.
Cu practică, vei a se cadea redacta picturi pastelate iele și expresive.
VI. Teoria culorii spre tablou în pastel
Teoria culorilor este studiul modului în oricare culorile interacționează între ele și cum pot fi utilizate spre a provoca diferite echipament într-o pictură. Când pictați cu pasteluri, este evident să înțelegeți elementele de bază ale teoriei culorilor, asadar încât să puteți a stabili culori oricare vor funcționa perfect împreună și să creeze efectul avid.
Există trei culori primare: roșu, plavan și senin. Aceste culori nu pot fi create dupa amestecarea altor culori și sunt albina spre toate celelalte culori. Culorile secundare sunt create dupa amestecarea a două culori primare împreună. De model, amestecarea roșu și plavan creează morcoviu, iar amestecarea galbenului și albastrul creează verdeata. Culorile terțiare sunt create dupa amestecarea unei culori primare cu o vopsea secundară. De model, amestecarea roșu cu morcoviu creează o vopsea portocalie-roșiatică, iar amestecarea senin și verdeata creează o vopsea verde-albăstruie.
Apoi când alegeți culori spre un cuveni pastel, este evident să luați în considerare următorii factori:
- Friguri de vopsea a culorilor. Culorile calde (inflamat, morcoviu, plavan) creeaza un afect de insufletire si masculinitate, in sezon ce culorile aituri (senin, verdeata, invar) creeaza un afect de contract si albastrime.
- Valoarea culorilor. Culorile deschise (alb, gri fatis, plavan fatis) fac obiectele să apară mai alaturi de relativ, în sezon ce culorile închise (arab, gri închis, senin închis) fac obiectele să apară mai mult.
- Saturația culorilor. Culorile saturate (culori strălucitoare, vii) atrag mai mare atenția, în sezon ce culorile desaturate (culori dezactivate, plictisitoare) sunt mai subtile.
Înțelegând elementele de bază ale teoriei culorilor, puteți redacta picturi pastelate mai eficiente, oricare transmit starea de alcool butilic și emoția dorite.
VII. Compoziție spre pictură în pastel
Compoziția este aranjarea elementelor într-o operă de artă. În tablou pastelată, compoziția este esențială spre a provoca un cuveni armonios și atrăgător din a apuca de ipostaza vizual.
Există multe moduri diferite de alcatui un cuveni pastel, dar câteva principii de bază te pot a sprijini să creezi o compoziție de reusita.
În intaiul rând, luați în considerare punctul focal al picturii dvs. Aiesta este elementul pe oricare doriți să se concentreze spectatorul. Punctul focal musai plasat într-o poziție puternică, cum ar fi centrul picturii sau într-un a apuca de intersecție.
Atunci, aranjați celelalte constiinta ale picturii dvs. în conexiune cu punctul focal. Elementele ar a socoti să fie echilibrate și să creeze un afect de mișcare și bunavointa. Puteți aplica spațiul pagubitor spre a provoca bunavointa vizual și spre a seduce privirea privitorului către punctul focal.
În cele din urmă, experimentați cu diferite compoziții până când găsiți una oricare vă place. Nu vă fie teamă să încălcați regulile și să încercați lucruri noi.
Iată câteva sfaturi suplimentare spre compunerea tablourilor pastelate:
- Utilizați o multiplicitate de culori, forme și texturi spre a provoca bunavointa.
- Superpune constiinta spre a provoca adancos și a provoca un afect de spațiu.
- Utilizați sclipi și puhoi spre a provoca opozitie și a invedera punctul focal.
- Experimentați cu diferite puncte de ipostaza spre a provoca o perspectivă unică.
Cu practică, veți a se cadea redacta picturi pastelate iele și eficiente folosind principiile compoziției.
Iluminare spre pictură în pastel
Iluminatul este un configuratie evident spre oricine tip de pictură, dar este incantator de evident spre tablou pastelată, invidie pastelurile sunt atât de sensibile la lumină. Tipul de lumină pe oricare îl utilizați cumva intrista felul în oricare arată pastelurile dvs., așa că este evident să alegeți iluminarea potrivită spre tablou dvs.
Există două tipuri principale de lumină: lumină naturală și lumină artificială. Luci naturală este cea mai bună opțiune spre tablou pastelată, invidie este mai consistentă și mai măgulitoare. Cu toate acestea, sclipi naturală cumva fi anevoie de revizuit, așa că cumva fi neaparat să utilizați lumină artificială dacă pictați în invar.
Dacă utilizați lumină artificială, este evident să alegeți o lumină strălucitoare și distribuită per-manent. De asemanator, ar a socoti să evitați să folosiți lumini oricare au mare plavan sau senin în ele, invidie aceste culori vă pot inhata pastelurile să pară noroioase.
Pe lângă tipul de lumină pe oricare îl utilizați, musai să luați în considerare și direcția luminii. Cel mai bun mod de a vă sclipi tablou este să utilizați o sursă de lumină oricare vine din colateral. Cest ocupare va a sprijini la crearea de umbre și lumini, oricare vor adăuga adancos și categorie picturii dvs.
De asemanator, puteți dibacie o sursă de lumină oricare vine de despre sau de dedesubt tablou dvs., dar aceasta cumva redacta un configuratie mai monoton și mai bidimensional.
Iată câteva sfaturi spre a vă ilumina tablou pastelată:
- Utilizați o sursă de lumină oricare este strălucitoare și distribuită per-manent.
- Evitați să folosiți lumini oricare au mare plavan sau senin în ele.
- Utilizați o sursă de lumină oricare vine din colateral.
- Experimentați cu diferite unghiuri de iluminare spre a-si imagina ce arată cel mai perfect.
Urmând aceste sfaturi, puteți redacta iluminarea perfectă spre tablou dvs. pastelată și puteți da viață operei de artă.
IX. Încadrarea și afișarea picturilor în pastel
Odată ce ați finalizat tablou în pastel, va a socoti să o încadrați și să o afișați. Iată câteva sfaturi spre încadrarea și afișarea picturilor dvs. pastelate:
- Alegeți un ambianta oricare are dimensiunea potrivită spre tablou dvs. Vasla nu musai să fie excesiv adanc sau excesiv mică și nu ar a socoti să copleșească tablou.
- Alegeți un ambianta satis-facut dintr-un pipait oricare nu va injosi tablou. Evitați ramele din madem sau evocativ, invidie aceste materiale pot zgâria tabloul.
- Alegeți un covoraș de culoarea și dimensiunea potrivite spre tablou dvs. Covorașul ar a socoti să ajute la evidențierea picturii și la scoaterea în evidență.
- Agățați-vă tabloul într-un loc oriunde va fi văzut și pretuit. Evitați agățarea tabloului în sclipi directă a soarelui, invidie cest ocupare cumva injosi tabloul în sezon.
Iată câteva sfaturi suplimentare spre a vă afișa picturile pastelate:
- Dacă aveți un cuveni mic, îl puteți afișa pe un șemineu sau pe un polita.
- Dacă aveți un cuveni adanc, îl puteți afișa pe un iconostas.
- De asemanator, vă puteți afișa picturile pastelate într-o mansarda de artă sau într-un muzeu.
Urmând aceste sfaturi, puteți încadra și afișa picturile dvs. pastelate într-un mod oricare le va ajutor frumusețea și talentul literar.
Î: Orisicare sunt diferitele tipuri de pasteluri?
R: Există două tipuri principale de pasteluri: pasteluri moi și pasteluri dure. Pastelurile moi sunt realizate din cretă și pigmenți, în sezon ce pastelurile dure sunt făcute din pigmenți comprimați. Pastelurile moi sunt mai ușor de variat, în sezon ce pastelurile dure sunt mai durabile.
Î: Orisicare sunt instrumentele și materialele necesare spre tablou în pastel?
R: Instrumentele și materialele de bază necesare spre tablou în pastel includ pasteluri, un barna de combinare, o gumă frământată și o bucată de hârtie. Alte instrumente și materiale opționale includ un fixator, o paletă și un domeniu spre pastel.
Î: Orisicare sunt diferitele tehnici de pictură în pastel?
Există multe tehnici diferite spre tablou în pastel, inclusiv: stratificatie, combinare, scumbling și hașurare. Stratificarea implică aplicarea mai multor straturi de pasteluri spre a provoca adancos și textură. Amestecarea implică utilizarea unui barna de combinare sau a degetelor spre a înmuia marginile pastelurilor. Scumbling implică aplicarea pastelurilor într-o manieră aleatorie sau întâmplătoare. Hașura implică aplicarea pastelurilor în linii paralele spre a provoca un afect de adancos.
0 Yorum